ReklamtryckI förmiddags slog jag slag i saken och spikade upp två reklamtryck på väggen.
Har inte riktigt vetat vart jag ska placera dem förut, men nu är de äntligen uppe.Fler tavlor ska upp är det tänkt. Letar nu efter en ram till ett reklamtryck jag köpte i Paris.
Tyvärr ett ganska udda mått: 34x23cm. Svårt att hitta ram till märkte jag.

Sömnig killeEn sömnig liten kille.

Idag känns det verkligen som vår på riktigt. Hoppas våren inte luras som förra veckan, då det säkert var 5-6 cm nysnö en morgon... Nu packar jag undan vinterskorna (igen) och håller tummarna!

Peppad på att ta bilen och köra ut på en loppisrunda också. Får planera in en dag till det!

Nytt i köketIgår borrade vi upp en stringhylla på köksväggen!Det är en äldre modell som jag köpt på auktion.Nu blev det gott om plats på bordet. När det inte används som kontor vill säga...

VårpyntLite vårpynt på köksbordet.

Fransk?På favoritloppisen på Östermalm hittade jag en gammal tavla. Vet inte hur länge jag gick och funderade på att köpa den innan jag slog till. Tur ingen köpte den under tiden jag funderade. Så fint motiv och ram tyckte jag.
Känns fransk tycker jag? "Le Bon Ton" (Rätt ton?) står det på tavlan. Nu ska den bara hitta en plats på väggen också.

VårsolVårsol i köket. Det värmer!

HortensiaNu när våren är på ingång tycker jag om att ha blommande växter inomhus. En hortensia fick det bli i köksfönstret.

Canon S95Jag har skaffat mig en ny kamera! Efter mycket funderingar blev det en Canon Powershot S95. Har länge saknat en kamera som är tillräckligt liten för att hänga med överallt. Det gör verkligen den här. Känns kanonbra.

Jag rekommenderar den varmt till alla som vill ha en liten grym kamera. Den levererar skarpa bilder även när ljuset tryter för att vara en så pass liten kamera.

KaffeNu jobbar jag med ett projektarbete. Långa pluggdagar kräver kaffe. Jag älskar kaffe! En liten eftermiddagsfika tillsammans en god (och mäktig) chokladkaka gör susen. Nu får jag energi att fortsätta ta tag i dagens "to do-list". Se om man hinner med ett yogapass också!

Vår inomhusNu är våren kommen! Inomhus iallafall. Utanför köksfönstret visar termometern -3,7 grader men det struntar vi i nu.

RSS 2.0